Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2017

 • Datum: 23-11-2017
 • Productgroep: Congres
 • Soort: Betaald

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR) is de jaarlijkse kennis- en ontmoetingsplek voor beheerders en adviseurs van de openbare ruimte.

 
€ 450,00
excl. 21% btw
23-11-2017, Midi-theater Tilburg
 • Op donderdag 23 november 2017 vindt in Tilburg de 5e editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR 2017) plaats. Ruim 350 professionals uit het werkveld van beheer gaan een dag tegemoet vol nieuwe kennis, inzichten en verrassende ontmoetingen.

  Van harte welkom in Tilburg!

  Dit jaar is gemeente Tilburg gastheer. Het congres vindt plaats op meerdere locaties, zo zijn er sessies op verschillende locaties van Spoorzone013 en in het Midi-theater. Creatieve en inspirerende plekken waar u naast inhoud ook nieuwe energie en verfrissende ideeën krijgt aangereikt. Mario Jacobs, wethouder Leefomgeving en Openbare Ruimte van de gemeente, nodigt u in deze videoboodschap van harte uit:
   


  Kennis van strategie en beleid tot uitvoering

  NCBOR 2017 is hét vakcongres waarbij het 100% draait om kennis over het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Het congres is voor medewerkers van overheidsorganisaties (gemeenten, provincies, waterschappen, het Rijk) en bedrijven (groenaannemers, advies- en ingenieursbureaus) die betrokken zijn bij beleid, beheer en inrichting van de openbare ruimte.

  • Wilt u weten hoe collega-organisaties omgaan met beheer en onderhoud?
  • Wat de effecten zijn van de regierol van overheden?
  • Over innovaties, methoden en technieken die tijd en geld besparen?


  Op donderdag 23 november krijgt u in Tilburg antwoorden en praktische handvatten voor uw eigen organisatie.

 • Midden in de Maatschappij

  Wat is de invloed van de sterk veranderende maatschappij op ons vak? Wat vraagt dat van ons als professionals en hoe kunnen we hierop voorsorteren? Wat kan de sector bijdragen aan de aanpak van urgente maatschappelijke opgaven? Hoe kunnen wij onze expertise inzetten om optimaal maatschappelijk rendement te realiseren?

  In het plenaire programma analyseren we drie grote opgaven: Veiligheid, Duurzaamheid en Toegankelijkheid. Het gaat hierbij om dilemma’s, trends, slimme samenwerkingsverbanden en kansrijke verbinding van belangen en disciplines. In het middagprogramma vertalen we deze verkenning naar de praktijk van beheer en onderhoud. Heel concreet in een excursieprogramma en instrumenteel en praktisch in deelsessies. Professionals delen hun expertise: innovatieve oplossingen, strategieën en instrumentarium dat werkt!

  Sleutel tot succes

  Openbare ruimte die bijdraagt aan het welzijn en het welbevinden van iedereen, jong en oud, bereikbaar voor iedereen, niet alleen vandaag en morgen, maar ook daarna: toekomstbestendig en toekomstgericht. Slim beheer en onderhoud als sleutel voor succesvolle integrale aanpak van opgaven in het sociale en het fysieke domein. Midden in de maatschappij! Deze slogan is het thema, de rode draad van het congres.

  Momenteel wordt hard gewerkt aan het samenstellen van het programma. Houd deze pagina in de gaten of volg het laatste nieuws via Twitter (hashtag: #NCBOR).

 • De Raad van Advies van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte bestaat uit professionals uit alle disciplines van het beheer van openbare ruimte. Doel van de raad is het actief meedenken over onderwerpen en thema's die van invloed zijn op het werk en -proces van beleidsmakers, beheerders en adviseurs van de openbare ruimte. De belangrijkste onderwerpen krijgen een plek in het congresprogramma. Zo bestaat het congres uit kennis uit het werkveld, voor het werkveld.

  Wie zijn de leden?

   

  Van links naar rechts: Patrick Morren (Tauw), Bas Peeters (NVRD), Harro Verhoeven (CROW), Sonja Jansen (gemeente Tilburg), Ineke Westerbroek (CROW), Paul van der Donk (HAS Hogeschool), Mascha Smit (IPC Groene Ruimte), Martijn van Duuren (ORIE), Jaap Meindersma (gemeente Almere), Thea Attevelt (ROVA).
 • De sponsors van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte ondersteunen de kern van het congres: kennis delen, verbinden en samenwerken. Ondersteunt uw bedrijf ook deze kern? En wilt u uw bedrijf en diensten presenteren aan ruim 300 professionals uit het werkveld van beheer en onderhoud? Bekijk het sponsorpakket. Wilt u een nadere toelichting, heeft u vragen of wilt u inschrijven voor het sponsorpakket? Neem dan contact op met Kyra van Osch via kyra.vanosch@crow.nl of 06 - 57 80 31 33. Of in geval van afwezigheid van Kyra met Niels van Ommen via niels.vanommen@crow.nl of 06 - 20 65 63 19.

 • Het congres vindt plaats op meerdere locaties in Tilburg. De hoofdlocatie is het Midi-theater. De locaties gaan u verrassen. Het zijn inspirerende ruimtes waar u naast kennis ook nieuwe energie en ideeen opdoet. De hoofdlocatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Parkeergarages liggen op loopafstand van het theater. Hierbij de dichtsbijzijnde garages: '013-Tivoli' en 'De Heuvelpoort'. 

   

  Contact- en adresgegevens

 • De prijs voor het congres bedraagt € 450,- per deelnemer. Daarnaast zijn er de volgende prijsregelingen: Partners van CROW Levende Stad, leden actieve CROW-werkgroepen, abonnees Acquire Publishing (Straatbeeld, BuitenSpelen, Stedebouw & Architectuur): € 395,- per deelnemer. Studentenprijs: € 25,-.

  Partners van CROW Levende Stad (overheidsorganisaties) ontvangen naast de bovenstaande prijsregeling ook twee gratis toegangskaarten. Deelnemers van sponsors krijgen toegang op basis van het afgenomen sponsorpakket (schrijf via deze pagina in, kies vervolgens voor de rol 'sponsor').
 • Op donderdag 24 november 2016 vond het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte plaats in het World Trade Center in Rotterdam. Gastheer gemeente Rotterdam en de CROW-dagvoorzitters Ineke Westerbroek, Harro Verhoeven en Ceciel van Iperen loodsten de deelnemers vakkundig door de dag. Met een record aantal van 320 bezoekers, een thema dat aansprak (Beheer, de stuwende kracht), een sterk inhoudelijk programma en lekkernijen van het Rotterdamse 'Koekela', was het voor deelnemers een top-congres, een geslaagde editie!

  Lees het uitgebreide verslag


  Links en downloads

   

  Sfeerimpressie

  1.jpg    17.jpg

  19.jpg    27.jpg

  32.jpg   45.jpg

  63.jpg   64.jpg

  74.jpg    81.jpg

  Dank voor uw deelname, inzet en bijdrage!

  Deelnemers, sprekers en sponsors van het congres: hartelijk dank voor uw komst, inzet en bijdrage. Samen met u is deze editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte succesvol verlopen. Het is prachtig om te zien hoe honderden professionals elkaar weten te vinden in de sessies, bij de lunch en aan discussietafels. Speciale dank aan gastheer gemeente Rotterdam voor de begeleiding en mede-organisatie.
  Gemeente Tilburg neemt het stokje als gastgemeente over en gaat voor u met het NCBOR 2017 aan de slag!

Joan Ignatia
Medewerker Service & Realisatie
Gastheer 2017:
Organisatie

Organisatie CROW 
Mediapartner
Mediapartner Acquire Publishing
Praktische kennis direct toepasbaar
Scroll naar boven