Introductie publicatie: Schade voorkomen aan kabels en leidingen | Rotterdam Richtlijn zorgvuldig grondroeren van initiatief - tot gebruiksfase

  • Datum: 18 jan 2017 t/m 18 jan 2017
  • Locatie: Ahoy Rotterdam
  • Productgroep: Congres
  • Soort: Betaald
  • Vakgebied(en): Werk en Veiligheid

Tijdens het KLO Nationaal Kabel- en Leidingcongres 2016 is de nieuwe CROW-publicatie 500 ‘Schade voorkomen aan kabels en leidingen’ geïntroduceerd. Maar hoe gaat u die nieuwe richtlijn in de praktijk brengen? Hoe zorgt u ervoor dat iedereen – van voorbereiding tot uitvoering – deze nieuwe werkwijze toepast?

Prijs per persoon: € 95,00
Excl. % BTW
U kunt zich hier inschrijven.
CROW organiseert in januari en februari 2017 een roadshow van bijeenkomsten op verschillende locaties in het land om u en uw collega’s volledig bij te praten.

Aanmelden voor andere locaties

De bijeenkomsten vinden plaats op vier verschillende locaties. U kunt zich via deze pagina inschrijven voor de bijeenkomst in Rotterdam (InfraTech 2017). U kunt zich ook aanmelden voor de bijeenkomst in Uden-Veghel, Veenendaal en Zwolle.
Deze bijeenkomst richt zich vooral op mensen die al werken met de bestaande richtlijn (CROW-publicatie 250). In een dagdeel wordt u geïnformeerd over de wijzigingen in de nieuwe CROW-publicatie 500 ‘Voorkomen van schade aan kabels en leidingen’ ten opzichte van de bestaande. Wat zijn de verschillen? Waar moet u op letten? Kortom: binnen enkele uren bent u helemaal op de hoogte.

Waar en wanneer?

De bijeenkomsten vinden plaats op vier verschillende locaties:

Rotterdam 
Ahoy, Ahoyweg 10 - Rotterdam (tijdens InfraTech)
woensdag 18 januari: 9.30 – 12.30 uur

Zwolle
Van der Valk Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1 - Zwolle
woensdag 1 februari: 13.30 – 16.30 uur

Veenendaal
Van der Valk Veenendaal, Bastion 73 - Veenendaal
woensdag 15 februari: 13.30 – 16.30 uur

Uden-Veghel
Van der Valk Uden-Veghel, Rondweg 2 - Uden
woensdag 22 februari: 13.30 – 16.30 uur
Wilt u een eigen bijeenkomst over de nieuwe richtlijn op locatie in uw bedrijf?
Veel aannemersbedrijven, maar ook overheden en andere organisaties, organiseren aan het begin van het jaar nieuwjaarsbijeenkomsten waarin het personeel wordt bijgepraat over de laatste actualiteiten. Graag praat CROW u en uw collega's in één keer bij tijdens de zogenaamde ‘stamppotbijeenkomst'. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons via telefoonnummer 0318-695315 of stuur een e-mail naar klantenservice@crow.nl.